mandag den 31. januar 2011

Foto leg

Jeg har de sidste 2 dage siddet og leget med lidt foto redigering. Syntes det er fantastisk sjovt, og kan mærke at jeg bliver nød til at gøre noget mere i det.
Jeg brænder rigtig meget for det, og vil gerne lære en masse mere.

Men i skal ikke snydes for at lille smug kig på lidt af det jeg har lavet. det er ikke noget særligt endnu, men er alligevel temmelig glad for resultatet. der er kommet lidt nyt liv til gamle billeder.

søndag den 30. januar 2011

god søndag!

Sikke en skøn søndag det har været i dag. Syntes jeg har nået en masse, og det er en skøn følelse at gå hen mod aftenen på.

Vi har i dag været nede og handle, hvor jeg blandt andet købte de smukkeste tulipaner. Hvor er det altså bare skønt at man nu kan begynde at tage foråret ind i stuerne :)

På vejen hjem stoppede vi ved legepladsen, hvor Magnus fik gynget lidt, og klatret på klatrestativet.

Hjemme gik vi perle amok!
efter min venindes søde robot, fik jeg selv lyst til at bevæge mig ud i perlernes store kunst. Det er blevet til disse fine fisk til badeværelset. jeg vil dog også have lavet en blæksprutte og nogle bobler. Men det må kommer når jeg har fået købt nogle flere perler.

Og så har jeg lavet disse og sat op i køkkenet :)
syntes det er blevet fint, og pynter på en lidt sjov måde.

også lige et billede af den fine perleplade Magnus fik lavet.

til sidst et kig på de bøger jeg fik med hjem fra bogudsalg i fredags. Der var 3 for 100kr. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med læsningen. Er begyndt på den ene, og den er indtil videre rigtig spændende.

Robot kontakt


Denne skønne robot af perler har min søde veninde line lavet til magnus. Den sidder og pynter rundt om hans stikkontakt. Syntes den er så fin, og ville lige dele den med jer

fredag den 28. januar 2011

Gave...!


Jeg har sidste dag i min praktik på mandag. I dag kom magnus og rasmus, 2 søde drenge, ind til mig i vuggestuen med denne fine gave, fordi jeg stopper. De tager på ferie i dag så derfor fik jeg den i dag. Søs som er deres søde søde mor, er selv lige blevet færdig som pædagog med et flot 10 tal, så hun får lige et tillykke med på vejen her også :-D

onsdag den 26. januar 2011

The Asteroids Galaxy Tour - Around The Bend (Official Music Video) + Lyrics



Jeg hørte dem på Skanderborg festivallen sidste år, og syntes de var helt fantastiske live... havde egentlig glemt dem lidt, til jeg faldt over denne video. og hep hey de er også gode uden alkohol og festivals stemning ;)

AWARD!!!


Hep hep! så blev det endelig min tur til at være med på sådan en omgang :)
Tusind tak Trine for denne award, den er jeg rigtig glad for :)

Nå men med sådan en award, følger jo også at jeg skal skrive 8 nye ting om mig selv, og det må alligevel siges at være lidt af en udfordring. Men jeg tager den op, og here goes!

1) Jeg elsker, og jeg mener virkelig ELSKER romkugler. ja de er lavet af kagerester, men hvem har sagt at rester blendet sammen ikke kan smage godt?

2) Jeg er monster bange for edderkopper. Har faktisk præsteret at sove i stuen i 1 uge, indtil der kom en forbi og kunne fjerne den edderkop, der syntes den skulle dele soveværelse med mig.

3) Jeg har en lillebror, som betyder alt for mig!

4) jeg ville ønsker jeg havde mere energi, og ikke altid går død når klokken nærmer sig eftermiddag.

5) jeg elsker cola, og er ofte enormt cola tørstig om aftenen. Det er dig sjældent jeg har cola i huset.

6) Jeg ville ønske, at jeg havde mere tid til at dyrke motion. Vil rigtig gerne have den krop tilbage jeg havde lige efter jeg havde tabt alt min graviditetsvægt!

7) Jeg elsker Harry Potter filmene ;)

8) jeg er virkelig enormt dårlig til at lege med biler. Og det er derfor hver dag en udfordring at være mor til en dreng der elsker biler :) Lego er bare meget mere mig :)

Når jeg nu har fortalt lidt om mig selv, kommer jeg til den sidste del af denne Award leg. Jeg skal udvælge 8 andre bloggere, som jeg håber vil lege med, og fortælle lidt om sig selv :)


så her kommer de:

Negle lak


Her til aften tænkte jeg at mine negle trængte til et lille pift. Og her er resultatet. Syntes det er blevet meget godt og noget andet end den ensfarvede lak jeg normalt har på.

mandag den 24. januar 2011

Når man nu alligevel er hjemme...




Så kunne jeg da lige så godt bruge tiden på noget mere eller mindre fornuftigt. Så jeg fik tryllet en lille slange frem til knægten. Han blev rigtig glad for den, og lige nu ligger den ved siden af ham inde i sengen.

søndag den 23. januar 2011

Ny pude









Lille fisen her hjemme ligger desværre syg. Han har høj feber og er bare slet ikke frisk.
Og når han er syg ligger han bare og slapper af hele dagen.
Så jeg tænkte at jeg ville få tiden til at gå lidt, ved at få gang i symaskinen igen.

Det blev til denne pude, ind til Magnus' værelse. Den ene side med små firkanter, og den anden med 4 store og en bil i midten. Syntes faktisk den er blevet rigtig fin :) og tror den vil pynte fin inde i sengen.

Tøjet





















Fik i går også købt lidt tøj. En sort kjole (den røde ovenover bare i sort), en rød basic trøje og en sød grå nederdel med sløjfe foran. Er rigtig glad for det, og føler mig nu helt klar til at starte i skole igen om en uge :)

Nyt armbånd


I sidste uge så jeg min leder havde de fineste armbånd på. Det var nogen hun havde fået fra kina sidste sommer, så jeg havde egentlig afskrevet dem og tænkt at sådan nogen vil jeg aldrig få fat på. Men så var jeg i går ude og shoppe lidt med min søde mor, og i matas af alle steder, støder jeg så på disse armbånd som er helt magen til dem min leder har. Så sådan et måtte jeg simpelthen også lige have med hjem. Syntes det har de fineste farver lige til at pifte et hvert outfit op med.

lørdag den 22. januar 2011

Færdig


Eller den mangler lige snore til at binde med. Men ellers færdig. Nu håber jeg bare den passer. Er ret godt tilfreds med resultatet

Kysen


Jeg startede med et helt andet mønster, men da jeg var næsten færdig syntes jeg bare slet ikke den skulle se sådan ud. Så her til aften gik jeg igang igen. Nu med en helt ny model. Syntes den er rigtig sød og håber virkelig på at blive færdig i weekenden. Jeg syntes den ser meget lille ud, men jeg kan slet heller ikke huske hvor stor en 3måneder gammel baby er.

fredag den 21. januar 2011

Fredags hygge


Sådan hygger vi til disneysjov i aften. 3 farvet is (magnus ynglings is ) og så lidt blandet frugt. Lækkert ser det ud og dejligt smager det. God fredag til jer alle

tirsdag den 18. januar 2011

rengøring....


Jeg har simpelthen sådan en rengørings- og smid ud trang for tiden.

Jeg har sådan brug for at få ryddet op og smidt ud. Det er faktisk noget jeg gør ofte, og sidst jeg fik et flip var der ikke engang ret meget at smide ud af. Men jeg tror virkelig at jeg skal gøre det med MEGET hård hånd denne gang.
Alt hvad jeg ikke har brugt det sidste år, ryger ud!
Jeg gider ikke længere at mit liv bliver fyldt op med ro som kun ligger og flyder og ikke bringer noget godt og positivt ind i min hverdag.

Jeg ønsker at få mere overskud i hverdagen, og jeg er ret sikker på at det at der ikke er så mange ting, gør at der ikke er så meget oprydning. altså der er mere tid til Magnus og i sidste ende mig !

Jeg har af en dejlig veninde (hun ved bare hvad jeg har brug for) fået en bog, hvor jeg hver dag, skal skrive 5 gode ting ned. Det skal hjælpe mig til at tænke mere positivt og langsomt få min hverdag fyldt op med positive tog lyse tanker.
Jeg vil løbende få andre opgaver, som vil udvikle mig.
Min veninde er uddannet Coach og det er jo helt fantastisk at have denne mulighed, for at arbejde med sig selv, i samarbejde med en der ved, hvad hun snakker om. Og så helt uden omkostninger.
Jeg er hende evig taknemmelig for at hjælpe mig med at gøre rent i mit hoved og i mine tanker!

lørdag den 15. januar 2011

Veninde hygge


Har søde susan på besøg! Og nu hygger vi med varm te og tøsesnak

tirsdag den 11. januar 2011

Ny opgave


Ja jeg har her til aften fået en ny opgave som jeg faktisk er en smule stolt over at have fået. Jeg skal nemlig hækle en dåbs kyse til min venindes lille pige. På billedet kan man se startskuddet til det, det er dog en anelse mørkt.

fredag den 7. januar 2011

udsalg!


ja jeg elsker udsalg, men hader virkelig at alle andre også har tænkt sig at købe det samme som mig. Ihh hvor er det bare irriterende, specielt når den hjemmeside der har udsalg ikke lige får opdateret deres hjemmeside så man stadigvæk kan se de ting der er udsolgt... øv!

men men jeg fandt dog dette fine bowling have sæt til Magnus. Syntes simpelthen det har sådan nogle lækre farver og så mangler vi noget have legetøj til kolonihaven.
så sådan et sæt er nu bestilt til hold nu fast 30kr sat 100kr ned. det kan man da lige holde til.

Åh jeg kunne virkelig godt ønske mig at greengate valgte at sætte alle deres varer på mega udsalg. Så skulle jeg nok stå først i køen, til at få købt mig et helt nyt køkken ;)

nå men god weekend til jer alle :)

onsdag den 5. januar 2011

Sne igen igen


Det er ikke rigtig til at forstå men i går da jeg ventede på bussen var græsset her grønt. Nu er det igen dækket af en tyk hvid dyne...

søndag den 2. januar 2011

Madplan


Jeg sidder lige nu med ugens madplan. Jeg er næsten færdig, mangler kun lige at få styr på lørdag og søndag.

men indtil videre ser den sådan ud:

Mandag: grøntsags suppe

Tirsdag: ovnbagt kylling med peanuts og salat

onsdag: chili con carne me frisk bagt brød og salat

torsdag: Frikadeller med kratofler og salat

Fredag: andebryst, med kartofler i ovnen og salat

Lørdag: ?

søndag: ?

gode ideer modtages gerne :)