lørdag den 26. februar 2011

Når man vender ryggen til...


Bliver gulvet hurtigt fyldt med perler. Dette er bare et lille uddrag af, hvad der ligger på gulvet.

fredag den 25. februar 2011

Fredags hygge!


Magnus og jeg har her til aften bagt fastelavnsboller som vi kunne hygge os med til disneysjov og xfaktor.

Nyt til væggen


Fik målet billederne i stuen om her i eftermiddag. Er ret glad for resultatet men kunne ikke rigtig tage et billede der viser dem helt som de ser ud rigtigt. Det bliver sjovt nok meget mørkt.

Perle sjov


I går sad jeg med en veninde og lavede perler. Vi skulle lige have et brake fra opgaveskrivningen og gik derfor igang med perlerne. Her er det jeg fik lavet. Is som skal op og hænge på fryseren. Syntes de er blevet fine og de er allerede blevet et hiv ved magnus.

onsdag den 23. februar 2011

Opgave skrivning!


Er i gang med opgave skrivning! Skal skrive en faglig artikel, så sidder med 2 fra min studiegruppe. Det er ren hygge med rundstykker og god arbejdsindsats.

tirsdag den 22. februar 2011

send mig mere mad!

ÅHhh noooo!!!!

Jeg nåede slet ikke morgenmaden i morges. Skulle møde tidligt på seminariet i morges til en forelæsning ( som iøvrigt ikke er synderlig spændende) Nå men vækkeuret og mig er ikke altid lige gode venner tidligt om morgenen, og slet ikke når jeg er kommet rigtig sent i seng, fordi den kreative proces tog lidt overhånd.
Så ja, vi kom lidt sent op. Så morgenen handlede mest af alt om at få Magnus fodret af, børstet tænder på os begge, tøj på og ud af døren.
Og når der er så meget pres på, er der ligesom ikke rigtig indlagt tid til at jeg også kan spise. Det bliver nemlig noget med at jeg ligger makeup med den ene hånd, mens jeg laver morgenmad til Magnus med den anden, samtidig med at jeg finder tøj frem med den 3. (ja nogen gange dukker der en ekstra hånd op når man er mor og har travlt ;) )

Men det giver alt sammen bagslag nu. Min mave rumler højere end torden, og kvalmen er ved at indsnige sig, da maven bare er tom. Det at der nu er 30 min. til der er pause synes som uendelig lang tid...

Og fantasierne om hvordan jeg på den mest Ninja agtige måde, kan snige mig ud af forelæsningen og ind i kantinen, uden at nogen opdager det, er begyndt at komme frem.

ÅHH sult!

En frø er født


Jeg kunne ikke sove, så en lille frø blev også født i går.

Pingvin


Jeg har her til aften hæklet en Pingvin. Den skal være en del af en barnevogns rangle til en veninde.

mandag den 21. februar 2011

Cafélatte


Uhm jeg elsker at jeg kan lave en super god cafelatte hjemme. Det er den bedste måde at slappe af på efter en lang dag

torsdag den 17. februar 2011

Alle for en - anmeldelse


På opfordring kommer der her en anmeldelse af filmen

Jeg syntes den var helt fantastisk god. Handlingen var måske en anelse flad, men det bliver på alle måder opvejet af den fantastisk humor filmen ligger for dagen.
Det er sjældent jeg har grint så meget til en film. Man bliver konstant bombarderet med fede punslines, som gør at lattermusklerne sjældent står stille.

Jeg kan helt klart anbefale at gå ind og se filmen!!! jeg ville til hver en tid se den igen!

Biograftur


Ind og se, alle for en, med min veninde. Bliver super hyggeligt.

tirsdag den 15. februar 2011

Macarons


Jeg bliver simpelthen nød til at lære at lave sådan nogen skønheder....
Jeg må indrømme at jeg aldrig har smagt dem, men nøj hvor syntes jeg altså bare at de er smukke.
Og så kan de fåes i så mange forskellige yndige farver. Og helt ærligt hvem har ikke lyst til at sætte tænderne i sådan en fin farvelade af kager?

Så hvis der er nogen der ligger inde med en nem og god opskrift på dem, så sig endelig til :)

mandag den 14. februar 2011

Hvis dagen var lilla


Ville disse ting helt sikkert være en del af min dag.

Kjolen er underskøn, og jeg ville helt sikkert føle mig som en prinsesse i den.
stilletterne er bare gude smukke, og jeg ville sådan ønske de var en del af min, noget beskedne skosamling.
Makeuppen fra Chanel, vil passe perfekt til min lilla dag, og ikke mindst sidde perfekt til dagen tog sin ende.
Uret... Åh ja uret, hvad er der næsten at sige om det... Jeg syntes det er mega cool, og så har det en fantastisk evne til at kunne passe ind i et hvert outfit.
Hårspænden, den er bare så lille og yndig, at den da bare måtte være med
Lampen... hmm man kan godt nok ikke tage den på. Men se lige på den. Hvis dagen virkelig var lilla, skulle den være det første jeg bare måtte eje! Den kan jo pifte et hvert kedeligt hjem op.

Åh yes jeg elsker lilla, og jeg håber tikker og beder virkelig til, at en dag kommer der en rigtig ægte lilla dag. Hvor alt skal være lilla :)
og ind til den dag kommer, vil jeg sidde her hjemme og ønske-drømme mig langt væk i lilla ting

fredag den 11. februar 2011

En abe er født!


Endelig færdig med den fine lille abe. Jeg er egentlig ret godt tilfreds med resultatet. Så håber jeg bare at den kommer til at vække glæde, der hvor den kommer hen og bo.

torsdag den 10. februar 2011

Åh abe!!


Jeg er ved at hækle en abe til en gammel veninde som venter en pige til april. Arme og ben er nu lavet og kroppen er næsten færdig. Håber jeg kan blive helt færdig i løbet af weekenden, og så skal resultatet nok vises herinde. Opskriften er fundet ved denne fantastiske blogger

onsdag den 9. februar 2011

Nyder stilheden


Magnus leger med sidsel i dag. Han har sådan spurgt efter hende længe, så nu måtte jeg gi mig og lave en lege aftale mellem dem. Sidsel er magnus barnepige. Hun passer han ikke så meget mere, men magnus elsker hende stadigvæk og syntes det at være sammen med sidsel er livet. Men nu er jeg hjemme, opvasken fra i går er taget, så nu vil jeg nyde en kop te og nogle druer inden Bassen kommer hjem og der er fuld gang i hytten igen.

tirsdag den 8. februar 2011

Fri dag


Med hygge med Bassen og varmt kakao og kiks, mens vinden blæser og det små regner udenfor

fredag den 4. februar 2011

Hagesmæk


Hæklede en hagesmæk til min venindes datter i går i toget. Ja noget skulle jeg jo lave på togturen mellem vejle og holte. Syntes selv den er blevet fin, vi skal lige have syet en lille knap i så kan den bruges :-)