søndag den 21. marts 2010

foråret er kommetJa det kunne man tydelig mærke i dag, hvor solen så fint var fremme det meste af dagen. Godt vejr, forår og en magnus med lidt for meget energi blev = en tur ned i kolonihaven.
Så på med flyverdragt, jakke og støvler, og så var det ellers bare afsted.


Åh jeg havde sådan frygtet for synet af det hele efter sådan en hård vinter med massere af sne og kulde. Men det hele så ud som da jeg folod det i efteråret, eller noget mere gråd og trist, men huset stod pænt og fint. Græsset var slået og kosten lavet (tak mand som har været så sød at gøre det for mig) Men der er godt nok en masse at ta fat på.
Fik ordnet lidt bede, men hold fast kom slet ikke så langt som jeg gerne ville. Min trillebøre er punkteret (Kan man lappe sådan en sag ?? ) så den får lige skylden for at jeg ikke fik lavet halvt så meget som planen var. men pyt!

På vejen hjem igen, gik vi op gennem skoven, og Magnus plukkede de fineste vintergækker til sin mor :D
Her hjemme har vi også fået pyntet til påske. Det er nu hyggeligt, og det giver sådan en dejlig forårs stemning :)
Jeg er igang med et krea projekt, men det bliver holdt lidt hemmeligt, ikke at det som sådan er noget specielt, men det er en gave til min brors kæreste og hvis hun nu skulle komme her forbi skal det jo ikke afsløres for hende. Men det er godt nok tidskrævende, men slet ikke så svært som jeg troede. Jeg glæder mig rigtig meget til det er færdigt, og jeg kan vise resultatet frem herinde :)

1 kommentar: