mandag den 4. oktober 2010

Grøntsags suppe med nybagt brød!

Dette er dages aftensmad! tilberedningstiden var ikke ret lang. Det der tog længst tid var at bage brødet, så hvis dette er lavet i forvejen, kan retten laves på en halv time.
Suppen får sin fine orange farve af gulerødderne. Ud over gulerødder, er der kartofler, porre, hvidkål og pastinakker i.

Grøntsagerne koges i vand( vandet skal dække grøntsagerne) så de bliver møre, så man nemt kan stikke en kniv igennem. Når grøntsagerne er kogt, blender man dem i gryden, sammen med vandet, med en stavblender. Jeg har også tilsat salt, peper og hvidløg, for at give lidt mere smag.




6 kommentarer:

  1. Nurh, hvor sødt at du har lavet et hjerte i suppen :)(selvom det jo lidt er at lege med maden :P)

    SvarSlet
  2. Uhm... hvor ser det lækkert ud.
    Elsker suppe, så den skal prøves.
    Tak for opskriften.
    Knus Susi

    SvarSlet
  3. Mmm, suppe! Må prøve at lave sådan en omgang her snart, det er rigtig efterårsmad :)

    Og fin detajle med hjertet <3

    Kh Trine.

    SvarSlet
  4. Mums, hvor ser det lækkert ud! Den skal afprøves!

    SvarSlet
  5. Frk.B nej nej jeg lager aldrig med maden (kigger meget uskyldigt)

    og ja det er rigtig lækkert med suppe, specielt i denne kolde efterårs tid.
    suppen skal være lidt cremet, og ikke helt vand tynd!

    SvarSlet
  6. Lækkert brød. Vil du ligge opskriften ud?

    SvarSlet