tirsdag den 21. december 2010

tik tak tik tak

Ja pyh ha syntes simpelthen at tiden i den her december måned er gået alt for hurtigt. Jeg plejer at være i god tid, have styr på gaverne og ikke mindst indpakningen i god tid.
I år er dog noget helt helt andet.
De sidste gaver har jeg først lige fået styr på. Der er ikke en eneste gave der endnu er pakket ind, og så har jeg forøvrigt ikke helt bestemt mig for hvordan endnu.

Dog har jeg besluttet at disse små hæklede hjerter skal hænges ved gaverne. Syntes de er sød og tænker de kan pynte lidt, og sætte lidt stemning til gaven.

Der er en masse mere jeg gerne villa have nået, som jeg simpelthen ikke når. Jeg har lidt svært ved at erkende det, men skidt pyt det er jo bare sådan det er, og jeg vil nu prøve at lade være med at stresse over det, og bare nyde det jeg har nået.. (det er meget svært ;) )

Juletræet er også kommet ind i stuen og blevet pyntet. Havde købt lametta i rema, men det var noget mærkeligt noget, så det kunne ikke bruges, så træet i år er uden. og selvfølgelig ikke helt som barndommens, men er dog alligevel godt tilfreds og syntes alligevel det varmer og hygger.

4 kommentarer:

 1. Smukt træ! :)

  Er det ikke en naturlov at man ikke når det hele, det tror jeg? ;)

  SvarSlet
 2. Tak Trine :)
  og jo det syntes jeg bare vi siger, for så kan jeg bedre have ro i sindet ;)

  SvarSlet
 3. Det er da super sødt med de hjerter. Imponerende hvis alle gaver skal have dem på :-)

  SvarSlet
 4. line de tager heldigvis ikke ret lang tid at lave ;) så så imponerende er det nu ikke...

  SvarSlet