søndag den 3. april 2011

WTF, skodkopper igen???!!!!

Da jeg var barn kunne man altså kun få skoldkopper 1 gang i sit liv. og når jeg læser på diverse sider omkring emnet, står der sørme det samme... Men ikke det stod mindre, er min lille mand her hjemme ramt af fine røde pletter. Ikke at jeg ikke kan lide farven rød eller prikker, men måske at jeg syntes de hører sig bedre til på papir, stoffer, tapeter osv. Pynter på ham gør de ihvert fald ikke. Der er ikke så mange endnu, men jeg kan se at der er mange små på vej.

Sidst han havde det, var han 1,5år, og vi var ved lægen med ham.
Nu er de her så igen. det startede med at jeg syntes han var lidt varm, og da jeg sad og nussede ham, fandt jeg en kæmpe blære bag øret. så kiggede jeg lidt nærmere på ham fandt jeg flere røde pletter rundt omkring. Der er skoldkopper i børnehaven lige nu, og de ligner til forveksling dem der er billeder af i bøger, på internet sider og dem han havde sidst.
Så er næsten sikker i min sag.
men hvad sker der for at skoldkopperne er begyndt at komme igen??? jeg forstår det ikke, hmm har de mon ikke hørt ordentligt efter i skoldkoppe-skolen ? eller er skoldkoppe-systemet mon gået ned, og alle oplysninger om, hvem der har haft skoldkopper er gået tabt, så derfor angriber de alle igen, aer for at være sikre??

jeg ved det ikke, men uretfærdigt, det syntes jeg altså at det er

2 kommentarer:

  1. Ej jeg troede også kun man kunne få det en gang?! Men god bedring med ham ihvertfald :-)

    SvarSlet
  2. Tak Trine :)
    og ja det er altså lidt skørt

    SvarSlet