mandag den 2. maj 2011

Dagens menu


Pasta med kødboller i tomatsovs!
Det smagte fantastisk og en super god børneret :)
Opskrift kommer lige senere når bettefisen er i seng.

Opskrift:
Kødbollerne: '
  • 5oog hakket oksekød
  • 1 fed hvidløg (hakket)
  • 2. tsk. oregano
  • 1 finthakket løg
  • 1 æg, 3-4 stilke frisk basilikum
  • 1/2 dl rasp (jeg brugte havregryn)
  • salt og peber

Tomatsauce:
  • 1 hakket løg
  • olie til stegning
  • 2 fed hvidløg (hakket)
  • 1/4 dl tomatpure
  • 1 dl rødvin
  • 500 g hakkede tomater
  • salt og peber
Sådan gør du:
kødboller og pasta:
rør det hakkede oksekød, hvidløg, oregano, løg, basilikum, æg og rasp sammen i en skål til fars og salt og peber. Form dem til små kødboller. læg dem på en bageplade og steg dem i ovnen i ca 12 min ved 200 grader. kog pastaen

Tomatsaucen:
svits det hakkede løg i olien og tilsæt derefter hvidløg. Svits endnu et par min og tilsæt så tomatpure samt rødvinen. lad det koge ind til det halve og tilsæt de hakkede tomater. lad sovsen simre i 10 min. tilsæt derefter bollerne

1 kommentar:

  1. Mums det ser godt ud! Elsker bare den ret, må da prøve din opskrift :-)

    SvarSlet