tirsdag den 28. september 2010

efterårs kulde

Ja jeg syntes virkelig at kulden er begyndt at snige sig ind på os. jeg syntes ikke det var andet end et par uger siden, hvor jeg stadigvæk kunne gå ude med tynd jakke, og ja nogen dage bare en bluse, og ind imellem overveje kun at have t-shirt på, på arbejde.

men nu næh nej, ikke om jeg kunne drømme om kun at have en t-shirt på, den tynde jakke er også skiftet ud med vinterjakken, og i dag krøb jeg ind fra legepladsen før tid fordi jeg hundefrøs, og et kort øjeblik overvejede om det virkelig var tid til at finde handskerne frem.

Ja jeg fryser virkelig meget for tiden. Når jeg kommer hjem fortsætter jeg med at fryse, og kryber med det samme i en stor trøje eller ind under et tæppe, dyne ect.
Jeg overvejer virkelig om jeg skal tænde for varmen allerede her i oktober, men min nærrighed siger at det først skal være 1. november.
Men hvornår tænder i for varmen?
Skal jeg pakke mig selv ind i ski undertøj og tykke trøjer (og ligne en oppustet ballon der er faret vild i et får) i en måned endnu, eller kan jeg tælle dagene ned til fredag, og tænde for varmen der?

3 kommentarer:

 1. Vi hiver uldtrøjerne frem og jeg sover med to dyner! Så jeg overvejer stærkt at tænde for varmen også...

  SvarSlet
 2. Vi har tændt for varmen! Jeg kan tage nok så meget tøj på, men mine fingre bliver bare så kolde - og gider ikke rigtig rende rundt med handsker på ;) Så er der pludselig meeeget lang tid til november...

  SvarSlet
 3. Frk.B jeg forstår ikke at du ikke vil have handsker på inden døre ;)

  Men åh det lyder heldigvis på jer, som om jeg ikke er den eneste frossenpind. jeg tror at radiatorerne kommer i brug om ikke så længe

  SvarSlet