mandag den 27. september 2010

Nyt nyt nyt....

Ja lige en masse opdatering, da det er ved at være et stykke tid siden jeg har skrevet her inde.

Først vil jeg fortælle at jeg har købt en cykelhjelm, stærkt inspireret af min dårlige samvittighed, Budgetlivet og min kære kollega. Sidst nævnte smed en skræk historie efter mig, da hun så mig komme cyklende uden. Så da Magnus og jeg var i Rema1000 i fredags for at købe fredags slik til Disney sjov, så jeg de havde cykelhjelme som spotvarer, måtte jeg købe en. De havde en masse forskellige, men valget faldt på en sort med en farverige blomster. Jeg er rigtig glad for den, og har det faktisk godt når jeg cykler med den, selvom jeg stadigvæk har lidt teenage pinlighed over at vise mig med den ;)

Så har jeg ryddet op i mit køkken. der er smidt ud, og sorteret. Blandt andet har jeg hældt 2 kasser øl ud, som har stået i bunden af et skab siden Magnus blev døbt (han fylder til november) så ja jeg syntes det var på tide at de så vejen mod afløbet. Og hvor er det bare skønt at jeg har fået dem ud. selvom jeg ikke har stødt på dem, har jeg jo vidst at de var der så det har alligevel lettet en del i det psykiske, at jeg ved at de er væk, og at der i det hele taget er blevet ryddet op over alt, og det hele står så fint på sine pladser nu.

Så er jeg begyndt at træne.... til en trænings video godt nok, men jeg tror det nok skal give mig noget. jeg er hvert fald træt af at jeg går rundt med samme vægt som da jeg var høj gravid. Så noget skal ske og nu er jeg gået i gang med kostomlægning på den holdbare måde, og med motion.
første gang jeg havde fulgt videoen, havde jeg ondt i kroppen 2 dage efter, og jeg svedte som bare pokker under agten. Så det virker ;)

Til sidst vil jeg sige tak til Sara som har bloggen bournonville for at have sendt disse super fine stofrester. Jeg er rigtig glad for dem, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med at sy.Og et stemnings billede fra en blæsende
efterårsaften.

4 kommentarer:

 1. Godt at jeg har været til inspiration, den er ihvertfald fin til dig - kører efterhånden med min med stolthed, den skal ihvertfald på! :)

  Altid lækkert at få ryddet op, kender godt til følelsen bagefter, det er skønt..

  Og sikke nogle fine lysestager, hvor er de fra? :)

  Kh Trine.

  SvarSlet
 2. ja jeg har også kørt med min lige siden den blev købt.

  uhh stagerne er faktisk ved at være et par år gamle, og så er det nogen jeg har fået af min mor. Men Føtex vil være mit bedste bud

  SvarSlet
 3. Årh jeg vil også have en pæn cykelhjelm :D Din er virkelig fin! :)

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet