torsdag den 30. september 2010

Dagens ret


Medisterpølse med stuvet hvidkål og gulerødder

tirsdag den 28. september 2010

efterårs kulde

Ja jeg syntes virkelig at kulden er begyndt at snige sig ind på os. jeg syntes ikke det var andet end et par uger siden, hvor jeg stadigvæk kunne gå ude med tynd jakke, og ja nogen dage bare en bluse, og ind imellem overveje kun at have t-shirt på, på arbejde.

men nu næh nej, ikke om jeg kunne drømme om kun at have en t-shirt på, den tynde jakke er også skiftet ud med vinterjakken, og i dag krøb jeg ind fra legepladsen før tid fordi jeg hundefrøs, og et kort øjeblik overvejede om det virkelig var tid til at finde handskerne frem.

Ja jeg fryser virkelig meget for tiden. Når jeg kommer hjem fortsætter jeg med at fryse, og kryber med det samme i en stor trøje eller ind under et tæppe, dyne ect.
Jeg overvejer virkelig om jeg skal tænde for varmen allerede her i oktober, men min nærrighed siger at det først skal være 1. november.
Men hvornår tænder i for varmen?
Skal jeg pakke mig selv ind i ski undertøj og tykke trøjer (og ligne en oppustet ballon der er faret vild i et får) i en måned endnu, eller kan jeg tælle dagene ned til fredag, og tænde for varmen der?

mandag den 27. september 2010

Nyt nyt nyt....

Ja lige en masse opdatering, da det er ved at være et stykke tid siden jeg har skrevet her inde.

Først vil jeg fortælle at jeg har købt en cykelhjelm, stærkt inspireret af min dårlige samvittighed, Budgetlivet og min kære kollega. Sidst nævnte smed en skræk historie efter mig, da hun så mig komme cyklende uden. Så da Magnus og jeg var i Rema1000 i fredags for at købe fredags slik til Disney sjov, så jeg de havde cykelhjelme som spotvarer, måtte jeg købe en. De havde en masse forskellige, men valget faldt på en sort med en farverige blomster. Jeg er rigtig glad for den, og har det faktisk godt når jeg cykler med den, selvom jeg stadigvæk har lidt teenage pinlighed over at vise mig med den ;)

Så har jeg ryddet op i mit køkken. der er smidt ud, og sorteret. Blandt andet har jeg hældt 2 kasser øl ud, som har stået i bunden af et skab siden Magnus blev døbt (han fylder til november) så ja jeg syntes det var på tide at de så vejen mod afløbet. Og hvor er det bare skønt at jeg har fået dem ud. selvom jeg ikke har stødt på dem, har jeg jo vidst at de var der så det har alligevel lettet en del i det psykiske, at jeg ved at de er væk, og at der i det hele taget er blevet ryddet op over alt, og det hele står så fint på sine pladser nu.

Så er jeg begyndt at træne.... til en trænings video godt nok, men jeg tror det nok skal give mig noget. jeg er hvert fald træt af at jeg går rundt med samme vægt som da jeg var høj gravid. Så noget skal ske og nu er jeg gået i gang med kostomlægning på den holdbare måde, og med motion.
første gang jeg havde fulgt videoen, havde jeg ondt i kroppen 2 dage efter, og jeg svedte som bare pokker under agten. Så det virker ;)

Til sidst vil jeg sige tak til Sara som har bloggen bournonville for at have sendt disse super fine stofrester. Jeg er rigtig glad for dem, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med at sy.



Og et stemnings billede fra en blæsende
efterårsaften.

mandag den 20. september 2010

Aften hygge


Har i dag lånt denne bog som nu skal læses og nydes, har hørt alt godt om den, og glæder mig meget til at komme igang. Skal sidde med mit nye tæppe, en kop varm te og så denne bog. Når jeg er færdig med den har jeg en kollega som vil låne mig Michael Laudrups tænder, som jeg også glæder mig meget til at læse. Så nu er der en masse at bruge de kolde efterårs aftener på

søndag den 19. september 2010

loppefund og sekskanter

I dag var vi på loppemarked, hvor jeg fandt disse 2 skønheder. Blev simpelthen nød til at have dem med hjem, og så til en rundt 20'er. Jeg fandt også et super smukt hæklet tæppe i fantastiske farver, som også er flyttet ind i min stue (altså når det lige har været turen forbi vaskemaskninen) men har desværre ikke lige noget billede af det, det må komme senere.

Og så får i også lige et billede af de første sekskanter, lavet i det "rigtige" garn. Altså disse er nogen som skal bruges til vesten. Jeg er virkelig spændt på projektet, da jeg aldrig har hæklet tøj før. Men er sikker på det nok skal gå :)

lørdag den 18. september 2010

onsdag den 15. september 2010

Seks kanter til vest!


Jeg har lovet min veninde at hækle en vest til hendes smukke lille pige. Har ikke hæklet sekskanter før, så dette er lige en prøve og jeg syntes det gik ganske godt. Så lige så snart jeg får købt garn, er nemlig ikk helt sikker på om det skal være disse farver, og i så fald skal jeg have købt mere, da jeg ikke har nok(über lang sætning ;-)). Men når garnet er købt, går jeg straks i gang.

Dagens menu!


Består af: ovnbagt laks, som er bagt med squas og de der lilla grøntsager jeg aldrig kan huske hvad hedder. Det sammen med grovpasta og gulerødder. Nem og hurtig nemt var færdig på 20 min

mandag den 13. september 2010

Krammerhus med krøllet hank...


Først vil jeg sige, ja jeg ved godt det er alt for tidligt, men jeg kunne altså ikke lade være. I den institution jeg er i praktik i, har vi filtet en del, og jeg lod mig inspirere og i går begyndte jeg på dette kræmmerhus.
Min filte erfaring var meget lille inden jeg gik i gang, det vil sige at jeg kun har filtet kugler. Men jeg tænkte at jeg dog havde fået fat i princippet i filteteknikken. Så mig i gang. Lavede først et kræmmerhus i plast, for at have en form at filte udenom, og en form der ikke går i stykker når den bliver våd. Og så ellers i gang med filtet!
Den står stadigvæk til tørre da der lige er kommet lidt grønt på. Glæder mig til at se resultatet i morgen, hvor den også får hank på

lørdag den 11. september 2010

Hvis man kunne sælge sand i sahara


Så ville jeg blive rig. Hver dag når vi kommer hjem fra børnehave kan jeg tømme sand ud af sko og støvler så det er helt ufatteligt af drengen overhovedet har kunne have sine fødder deri. Nu er jeg lige gået i krig med gummistøvlerne og dette er resultatet af indholdet af den ene støvle. Jeg kan ikke andet end smile lidt for mig selv og tænke at han da må lege ufattelig godt siden han ikke selv bemærkes trængslen i støvlen.

Regnvejrs hygge


Varmt kakao, hjemmebagte kanelsnegle er hvad der følger efter en gå tur i regnen, hvor vi fandt en masse små kastanjer. Nu bliver der læst højt af "et værre cirkus"rigtig hyggeligt, og skønt at have tiden

fredag den 10. september 2010

Fredags tegning


Ikke noget særligt, bare noget jeg har siddet og tegnet lidt på her til aften.

zaa zaa zuu

jeg blev ramt, og næsten så jeg mærkede the zaa zaa zuu. Her sidder jeg en stille og rolig fredag aften på nettet og BANG!!!! et billede af noget så perfekt og gennemført, kommer ind foran mig på skærmen.
Det er kærlighed ved første blik!
Jeg syntes de er så gennemført smukke, og jeg ville elske at eje dem, skønt jeg aldrig får råd, og nok heller ej mulighed for at prøve et par på.
Men jeg er ramt!
Og billede af skønheden skal i da have!

Manolo Blahnik til ca. 2.800kr
Så ja Line drøm blot videre, hverken din elevløn eller SU, vil nogensinde række til sådan et smukt par!

Fredags hygge!


Er der lige nu gjort klap til. Lige siden jeg hentede magnus fra børnehave er der blevet snakket om at i aften kommer der disney sjov. Vi kørte forbi bageren på vej hjem og købte romkugler til disneyhygge. Magnus har også en lille skål med vingummi og kanden er fyldt med hjemmelavet saftevand fra den institution jeg arbejder i. God fredag til jer alle !

torsdag den 9. september 2010

Jeg vil male dagen lilla


Og lilla det blev de. Jeg kan ikke finde ud af om der skal gøres mere ved dem. Nu må vi se

Regnvejrs torsdag


Efter at have cyklet hjem i storm vejr, og løbet en tur. Sidder jeg nu og summer over dagen, alt imens jeg nyder en varm kom te. Jeg skal til at skrive logbog og læse forældre info fra magnus børnehave. Jeg nyder stilhed før storm for om lidt kommer magnus hjem fra lege dag med sidsel. Faktisk syntes jeg det er lidt hyggeligt at sidde her inde og kigge ud på regnen

onsdag den 8. september 2010

Bager bro han bager boller


Eller denne gang blev det til 3 brød her hjemme. Det ene som man kan se, er der dog spist af. Men der er bare intet som hjemmebagt brød. Så det vil vi nyde godt af resten af ugen.

tirsdag den 7. september 2010

Jeg drømmer om...

En masse nyt til hjemmet.... ja og det tror jeg nu egentlig altid at jeg vil gøre. Jeg kan bruge timer på at surfe rundt på diverse bolig sites, fyldt med inspiration og en masse lækre ting. Denne gang har jeg savlet over ting fundet på boxdelux. som er en smækker lækker side, og jeg kunne virkelig købe mig endnu mere fattig end jeg er i forvejen derinde.
Men det koster jo heldigvis gratis og kigge, så derfor er dette min ynglings beskæftigelse ;) og så er man jo fri til at drømme lige så tosset man vil.

Men i skal da ikke snydes for lidt billeder af noget af det jeg denne gang sidder og savler over.



Æble skål, og opbevarings krukke

Fantastiske dåser, der findes mange flere end de 2 jeg har taget med her, og de er alle fantastiske.


Skål, med kyllinger/høns

Tallerken, som jo egner sig perfekt som serverings tallerken til lørdagsslikket ;)

Kopper!

Jeg elsker disse smør bokse

En så yndig wallsticker!

mandag den 6. september 2010

Ugens Madplan!


Jeg tror jeg vil begynde at skrive min madplan herind, som fri inspiration til andre, interesserede.
Temaet for vores mad er at det skal være nemt, hurtigt og ikke mindst billigt!

Mandag: Kyllingboller med ris
Tirsdag: Laks med bagte tomater og kartofler

Onsdag: Grov pasta med Humus og groft brød

Torsdag: Chili Concarne af kyllingkød, med groft brød

Fredag: Honning stegt kylling, med brød og bagte grøntsager

Lørdag: Boller i Karry

Søndag: Rester fra ugen

alt i alt, med frugt, og morgenmads ting kom jeg af med 380kr for den her uge.
Men så er der også lidt penge til ekstra mælk sidst på ugen, og vaskepulver som er begyndt at true med at slippe op.

Dagens ret


Kødboller med tomatsovs og ris kogt sammen.
Jeg kan se at det ikke, ser helt så godt ud på billede, men det smagte fantastisk

Dagens tilbehør



søndag den 5. september 2010