onsdag den 30. marts 2011

Duften af nybagte muffins!



Så er de færdige, og de dufter og smager simpelthen fantastisk :)
Jeg valgte at at lægge citron-frosting på toppen, og det smager skønt med det friske til det søde vanilje/chokolade/karamel, der er i selve dejen...

Opskrift:
4dl hvedemel
3dl sukker
2,5 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
100g smør, ved stuetemperatur
2 dl mælk
2 æg
2 tsk vanilje sukker
kornene fra 1 vanilje stang
3 daim chokolade

tænd ovnen på 175 grader

Kom smør i en skål, og sigt mel, sukker, salt og bagepulver ned i den.
hæld 1dl mælk i og rør den det bliver en jævn dej.

Pisk resten af mælken sammen med ææg, vanilje sukker, vanilje stang, i en anden skål.

Rør æggemassen sammen med melblandingen. samt den hakkede chokolade.

Fyld dejen i muffinsforme, og bag dem i 20-25 min.

Citron glasur
50g neutral flødeost
1 spsk smør
5 dl flormelis
1 spsk friskpresset citron
revet citron skal

pisk flødeost og smør, blødt med et piskeris.
Rør flormelis i sammen med citronsaft og- skal

NB.: For at få den fine gule farve, har jeg brugt gul pasta farve. Kun en knivspids var nok til at få denne fine farve :)

Klar parat start



Har hyggedag hjemme, med magnus. Vi blev færdige med vores projekt i går, så holder fri i dag. Så nu har vi planlagt at lave daim muffins, som vi kan hygge med i eftermiddag

søndag den 27. marts 2011

Ny kogebog


Jeg har en eller anden sjov passion for kogebøger, jeg elsker dem, og specielt dem med spændende titler eller med fine forsider ;)
Og ja jeg kan jo nok takke min søde mor, for denne passion.
Da vi i lørdags var i Føtex og handle, fandt jeg denne her for 125kr. den er bare rigtig god (har smugkigget i den ved en veninde) og jeg glæder mig så meget til at afprøve nogle af de mange mange spændende opskrifter :)

fredag den 25. marts 2011

Prøve smagning!



Af eve med passionfrugt. Aldrig har jeg hørt om den eller set den før, men sidst jeg besøgte min dejlige fader, fik jeg 2 slags eve med hjem. Det skulle efter sigende være det de smukke og rige drikker nu. Så det måtte jeg da prøve. Jeg syntes faktisk at den smager okay. Den har en frisk smag af frugt og lidt en cider smag, men med en svag eftersmag af øl. Lugten er også en blanding af frugt og svag øl. Det kunne nemt være en jeg ville drikke på en varm sommerdag, hvor andre omkring mig drikker øl. Så det er nok en god tøse øl ;-) jeg vil give den 4 ud af 6 stjerner.

torsdag den 24. marts 2011

Vintergæk


Påsken nærmer sig og dermed er det også blevet gækkebrevs tid. Med sådan et følger gerne en lille vintergæk. Her er mit bud på en som stadigvæk blomstre fint når posten når frem.

Nye puder!


Føtex havde billige puder der minder om de puder HAY laver. Og så fandt jeg noget fint stof som passede til. Og vupti nye puder til næsten ingen penge.

tirsdag den 22. marts 2011

Hygge tur!



Jeg skulle ned i byen og hente en ny bog til det fag vi starter op i den her uge. Og magnus havde en fyldt sparebog til fætter br, som vi besluttede os for at bruge i dag, han valgte en krokodille og bagefter satte vi os hen for at få en lille is. Det er jo forår og i dag er det faktisk så lunt at jeg er hoppet i forårs jakken og uden at fryse det mindste

Formiddags hygge


Jeg har fri i dag, og har i den forbindelse magnus hjemme. Så her i formiddag hyggede vi med lidt frisk frugt.

lørdag den 19. marts 2011

Suttesnor!


Som en lille ekstra ting, til giraffen, har jeg lige lavet en suttesnor. Så garn resterne bliver brugt. Syntes selv den er blevet ret sød :-)

fredag den 18. marts 2011

Pandekager


Er ved at lave pandekager, lovede magnus i morges at vi kunne få pandekager til disneysjov i dag. Og når man lover noget skal man jo holde det. :-)

torsdag den 17. marts 2011

Giraf giraf...!



Er lige blevet færdig med en hæklet giraf. Den er bestilt af en veninde!! Jeg håber den kommer til at vække glæde der hvor den ender.

tirsdag den 15. marts 2011

Chai



Der er bare ikke ret meget der slår en god kop chai. Der er en café her i byen der laver en fantastisk en af slagsen. Den drømmer jeg mig hen til, mens jeg drikker den jeg har her hjemme. Den smager ikke nær så godt, men den kan dog stadigvæk drikkes og hjælpe til med afslapningen efter en dag som udviklede sig noget uheldigt.

Vasketøj!



Min vasketøjs kurv har været ved at flyde over alt for længe nu, men har simpelthen ikke rigtig kunne tage mig sammen til at få det ordnet. Men i går fik jeg købt en ny vasketøjs kurv til at bære tøjet frem og tilbage fra maskinen og tørresnoren. Den gamle var gået i stykker. Så det var jo et oplagt startsignal til at komme igang. Så nu er jeg igang med 2. Kæmpe maskine tøj. Det er virkelig rart at få det gjort. Og så elsker jeg min lille lilla hjælper ;-)

mandag den 14. marts 2011

Ny blogger

Min skønherligt veninde og navnesøster, har nu begivet sig ud i blogger universet.
Hun er helt ny, og først lige begyndt at blogge i dag.
Men hun er en af de mest fantastiske og interessante personligheder jeg kender, så derfor syntes jeg i skal kigge forbi hendes blog.
Den skal nok snart blive spræng fyldt med kreative indslag, og fine boligindretnings tips :)

Så kig forbi Lines blog her

søndag den 13. marts 2011

Søndags kage


Magnus og jeg har bagt kage som vi kan hygge os med her i eftermiddag. Det er magnus der har valgt det lyserøde glasur, og det glæder mig lidt, at han ikke kun syntes det er til piger. Jeg syntes nemlig at det med drenge og pige farver er en smule fjollet.

Lidt gul maling og vupti...


Lidt forandring i hjemmet. Havde fået et rigtig fint bogstav af min veninde. Men jeg syntes bare ikke at jeg rigtig kunne få det vil at passe ind med den farve det havde før. Så i dag tog jeg maling og pensel frem og malede det gul. Jeg syntes det er blevet så fint. Det passer bare så fint ind til de andre mange farver vi har herhjemme

onsdag den 9. marts 2011

dagens ret


Nem og hurtig...! honning marineret ovnbagt laks, og fulkorns bulgur, med sød chili sovs på..

Forår = Forandringer

Når det begynder at spire udenfor, kommer lysten til at bringe nyt liv til hjemmet også.

jeg har et stykke tid tænkt på at jeg gerne ville have noget tæppe ude i gangen, for at der ligesom skete noget derude. vi har en lang smal gang, så der er ikke rigtig plads til at slå sig løs på andre måder.
SÅ i går da jeg var et lille smut i Århus med 2 piger fra min klasse, faldt jeg over dette fine tæppe. Det passer bare perfekt ind, og giver så meget nyt liv. Jeg skal bare lige have kbt mig noget skridsikkert, så det ikke kører rundt der ude.


Fik også købt nye bogstaver til Magnus' dør. Var træt af at se på klovne, da hans dør ligger ud til køkkenet, så nu har han fået fine bogstaver, som ser så fine ud.


hmmm åhh jow... og det bedste nye, jeg har fået er...... ta da da daaaaaaa..... er et opvaskestativ!!!!! uhh ha hvor jeg elsker det, og jeg kan slet ikke forstå at jeg nogensinde har kunne leve uden. Min opvask tager kun halv tid nu, og Jeg kan hurtigere komme ind og læse historier for Magnus, eller smide ham i badekaret, eller hvad der nu ellers lige skal gøres. Siden jeg fik det, er opvask blevet et sjældent syn.


og tilsidst for forårets skyld (måske, det kan få det til at komme tilbage igen) fastelvnsriset fra børnehaven, som nu er sprunget ud


tirsdag den 8. marts 2011

Jeg er træt...


Men der venter stadigvæk en del læsning inden dynen kalder. Jeg tror jeg vil ud og lave mig en stor kop te, og se om det ikke kan hjælpe mig med at holde mig vågen til de sidste sider.

Godmorgen sol



Sikke et skønt vejr der er igen i dag. Har dog hørt rygter om det er den sidste af slagsen, så den skal nydes ekstra meget. Morgenen starter med en lækker smoothie, lavet på græstyoghurt, lidt mælk, frisk ananas og banan samt frossen hinbær. Rigtig god dag!

søndag den 6. marts 2011

Barnevognsrangle



Så er den næsten færdig. Der er heller ikke lang tid til at den lille kommer til verden.

lørdag den 5. marts 2011

Dagens menu!


Pizza! Med parma skinke, artiskok hjerte, og frisk mozzarella. Når den er færdig skal der rucola og eventuelt pesto ovenpå. Mums! Opskriften har jeg fra mig søde veninde line!

tirsdag den 1. marts 2011

Frisk bagt brød



Magnus og jeg har lige bagt gulerodsboller, med solsikke kerner i og en smule havregryn. Mums mums